Toenperän kirjasto

 

 

 VERKKOKIRJASTO

E-KIRJAT

     Juvan kulttuurisivut - Toenperän kirjaston ylläpitämä paikalliskulttuurin sivusto

Rajulukupusu - yläkoulun lukudiplomi Toenperän kirjastoissa  Lukukettu - alakoulun lukudiplomi Toenperän kirjastossa  Ketunpentu - alle kouluikäisten lukudiplomi Toenperän kirjastossa

E-AINEISTOT
ASIAKKAAN AVAIMET
TAPAHTUMAKALENTERI

LASTEN JA NUORTEN KIRJASTO

 

Toenperän kirjastoissa kävi vuonna 2019 yhteensä 175 042 asiakasta. Joroisten ja Rantasalmen kirjastoissa pistäytyy 150 asiakasta päivässä. Näyttelysi tavoittaa!

 

NÄYTTELYT TOENPERÄN KIRJASTOSSA

 

Näyttelyn järjestäminen kirjastoissa on maksutonta. Näyttelyaikoja ja -mahdollisuuksia voit tiedustella kirjastonjohtajilta tai asiakaspalvelusta. Voit myös tulostaa oheisen näyttelysopimuksen ja täyttää sen etukäteen.

 

Varaudu pystyttämään näyttelysi itse tai ystäväsi kanssa. Ripustustavoista ja -mahdollisuuksista henkilökunta neuvottelee mielellään.

 

Kirjasto tiedottaa  näyttelyä omissa kanavissaan: paikallislehdille, facebook-sivuilla sekä kunnan näyttelykalenterissa. Näyttelyn järjestäjän tulee lähettää kirjastolle lyhyt esittely näyttelystä ja kuva jpg-muodossa noin kahta kuukautta ennen näyttelyä. Valmista julistetta kirjasto voi levittää.

 

Näyttelyn avajaisista sovitaan erikseen. Näyttelyn järjestäjä vastaa tarjoilusta.

 

Näyttelysopimus
 

Rantasalmen kirjaston näyttelytilat

 

Toenperän tapahtumakalenteri

 

 

 

 

 

 

Rantasalmen

kirjaston

näyttelytilat

 

Rantasalmen kirjastoon raivattiin laipioremontin yhteydessä puhdas seinä näyttelykäyttöön. Näyttelytila sijaitsee kattoikkunoiden alla: seinä on talon valoisin, ympäri vuoden.

Näyttelyseinällä on tilaa noin kahdellekymmenelle ripustukselle, seinän leveys on 8m ja korkeutta löytyy viitisen metriä. Ripustus tehdään siirrettävillä koukuilla perlonköysien varaan: paras lopputulos syntyy, jos yhtä taulua varten käyttää kaksi köyttä ja kaksi koukkua.

Seinän äärelle voi sijoittaa pöytiä, joille voidaan asettaa esille esimerkiksi käsitöitä tai veistoksia.

Näyttelyseinän lisäksi meiltä löytyy neljä siirrettävää sermiä, joihin voidaan ripustaa pienempiä töitä. Kysy lisää Rantasalmen kirjastosta!
 

Seinällä Riitta Heiskasen näyttely

 

A B C D E F G

H I J K L M  

N O P Q R S  

T U V X Y Z Å Ä Ö